Some of you might remember I wrote a post about suitcases, and that I considered ordering a hardcase suitcase from David Jones. Well, I did, and it finally arrived, and I love it! I chose this one with NYC on it, and it’s simply amazing. I can’t wait to start using it! I feel like travelling immediately, just so I can use this lovely suitcase! Besides that, I’m really happy that some of you commented about your experiences with hardcase and softcase suitcases. It really helped me on if I should order this or not! I really hope I’ll have this for longer than my former softcase suitcases!

Nogle af jer kan sikkert nok huske at jeg skrev et indlæg med rejsetasker, og at jeg overvejede at bestille en hardcase kuffert hjem fra David Jones. Nu er den endelig kommet, og jeg elsker den! Jeg valgte denne med NYC mærket på, og den er simpelthen så fantastisk fin. Jeg kan slet ikke vente til at komme til at bruge den! Jeg har lyst til at rejse med det samme, bare for at kunne komme til at bruge denne dejlige kuffert! Udover det, så er jeg glad for de kommentarer I skrev om hvorvidt en hardcase eller softcase er bedst – Det hjalp rigtig meget med hensyn til at vælge at bestille denne hjem. Nu håber jeg at jeg får mere glæde af denne, end jeg har haft af forrige softcase kufferter!

Share: