I have, as most of you know, a huge love for high heels/pumps. One of the brands that I have loved for years is Iron Fist. Their shoes might be a bit different to other kind of shoes, and some people might not even find them pretty – But I LOVE them. I love the roughness in the heels they make, and the way they can shake up any simple outfit. Besides that, I think it would be hard to choose just one pair, if I ever had to choose a pair. I mean, all pairs that they sell are so cool in each their way! Just look at the three pairs I put in the picture above – Which pair would you choose if you had to choose just ONE pair? Tough choice – If you ask me! The three pairs can be bought HERE, HERE and HERE.

Jeg har, som de fleste nok ved, en kærlighed til høje hæle/pumps. Et af de mærker, som jeg i flere år har elsket rigtig meget, er mærket Iron Fist. Deres sko er nok i nogle menneskers øjne lidt anderledes og måske ikke så pæne – Men jeg ELSKER dem. Jeg elsker det rå ved de hæle de laver, og den måde som de bare kan pifte bare ethvert simpelt outfit op! Udover det, så synes jeg bare at det ville være ekstremt sært at skulle vælge bare ét par af deres sko, hvis jeg nogensinde skulle anskaffe mig et par. Alle de par hæle som de sælger, er jo bare så cool på hver deres måde! Tag nu bare de tre som jeg har lagt i billedet her ovenover – Hvilken af de tre ville I vælge, hvis I skulle vælge bare ét par? Svært valg – I hvert fald i mine øjne! De tre par kan købes HER, HER og HER.

Share: