So, this is something I’ve been wanting to make a post about for some time – you guys! My lovely readers, who enter this blog and follow my life and what I’m doing! So, what I want to hear from all of you, is – which posts do you like most? Which posts would you want to see more of? Food posts, shopping, travelling, outfits, etc? Let me know! It’s of much help to me, since I AM the one making all of them! Thank you! 

Dette indlæg er et indlæg jeg har overvejet iet stykke tid, og endelig har jeg lavet det – et indlæg til jer! Mine fantastiske læsere, som går ind på min blog og følger med i mit liv og hvad jeg laver! Så, det jeg vil høre fra jer alle, er – hvilke indlæg kan I bedst lide? Hvilke indlæg vil I gerne se flere af? Mad, shopping, rejser, outfits, osv.? Fortæl mig endelig! Det er til meget hjælp for mig, når nu jeg ER personen som laver alle indlægene! Tak!

Share: