Today was my first oral exam! It’s in something we have called “AT”, which is a project you make in two classes. I chose English & Psychology (This year’s main topic was catostrophes, so I wrote about Jonestown) and basically, I got the 2nd best grade in the scale – 10! I could not be happier! So surprised and so happy about it! Next exam is next week – History. Anyway, after I passed, I went to the city and bought this grey maxi dress and a tanktop. I got both for around 189DKK (I had a gift card to use!). The dress was 99,95DKK and the top was 129,95DKK. Both are from Only. Good luck to anyone else having exams at the moment!

I dag var det min første mundtlige eksamen! Jer der går på gymnasiet, kender nok til AT, og det var dét som jeg var oppe i. Jeg havde valgt at skrive i psykologi og engelsk, idet vores hovedtema i år var “Katastrofer” (Jeg skrev om Jonestown), og jeg scorede mig lige et lækkert 10 tal! Er så glad og ret overrasket! Den næste mundtlige eksamen er i næste uge – historie. Nå, men efter at jeg havde været til eksamen, tog jeg ned i byen og købte den her grå maxi kjole og en tanktop. Det kostede mig omkring 189DKK (Jeg havde et gavekort der skulle bruges!). Kjolen kostede 99,95DKK og toppen kostede 129,95DKK. Begge kan købes i Only. Forresten, held og lykke til alle jer andre der også har eksamener for tiden!

Share: