Recently, my skin on my face has become quite greasy and “unclean”. I used to have acne when I was younger, so my skin isn’t the prettiest anymore, really. I ended up taking pills for the acne and that completely removed it, after taking those for a year – but not, the greasy and annoying hideous red skin is back, and I’d like to try some good products to see if any of it works. I was considering this from Dermalogica, as Cocopanda.dk is doing a special and cheap Dermalogica offer ONLY today! Do any of you guys have experiences with Dermalogica? Seems like the reviews for this products are amazing! 

Min hud er for nylig begyndt at blive ret uren og fedtet. Jeg havde acne da jeg var yngre, og det betyder også at min hud ikke længere er sindssygt skøn at se på – Jeg endte med at tage piller for acne som bare hjalp sindssygt godt, og mit acne forsvandt efter et års tid på pillerne.. Men nu er de åndssvage røde prikker og urenheder så småt tilbage! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve nogle supergode produkter der måske kan hjælpe det lidt på afveje igen, og jeg overvejede Dermalogica, eftersom Cocopanda.dk i dag kører super godt tilbud på alle Dermalogica produkter (KUN i dag)! Er der nogen af jer der har prøvet Dermalogica, som kan fortælle om det er værd at prøve? Det ser ud til at det kun er posititve anmeldelser jeg umiddelbart kan finde!

Share: