Today, when I opened my mailbox, I had a package with these goodies waiting for me. All products are from MUA – except for the Matte Me one, which is from Sleek Makeup. I was so excited to try all the matte lip products out, that I ended up doing a little vlog for you guys, reviewing and comparing to LimeCrime’s Velvetines. Now, don’t be hard on me – I haven’t vlogged for a looong time! Enjoy! 

Da jeg åbnede min postkasse i dag, var der en fin lille pakke med disse dejlige produkter indeni, der ventede på mig. Alle produkterne er fra MUA – undtaget den der hedder “Matte Me”, som er fra Sleek Makeup. Jeg var så spændt på at prøve dem alle, at jeg endte med at lave en videoblog til jer, hvor jeg sammenligner og prøver de her matte lipgloss/læbestifter. Det er lang tid siden jeg sidst har lavet videoblog, så vær’ lige lidt sød ved mig! Håber I kan bruge det til noget!
 

Share: