This is the last thing I have to show you that I bought when I was in Berlin back in November! KIKO is a store with cheap, yet very pigmented make-up (We unfortunately do not have this store in Denmark). First time I saw it was when I was in Rome a year ago, and it just opened. I didn’t buy anything at that time, but when I finally found the store in Berlin, I fell in love with this beautiful eyeshadow. It’s the “Colour Sphere” eyeshadows, in the color “Ombretto”. It’s black with a hint of blue/green/turquoise glitter. So pretty!


Det her er den sidste ting som jeg skal vise jer som jeg købte da jeg var i Berlin tilbage i november! KIKO er en butik med billig, men alligevel meget pigmenteret make-up (Desværre har vi ikke disse butikker i Danmark). Første gang jeg så butikken var da jeg var i Rom for et års tid siden, da den lige var åbnet. Jeg købte ingenting i Rom, men da jeg endelig fandt butikken igen i Berlin, blev jeg helt forelsket i denne øjenskygge. Det er “Colour Sphere” øjenskygge, i farven “Ombretto”. Den er sort med et hint af blå/turkis/grøn glimmer. Så fin!

Share: