As I told you all before, I love jewelry – but how do I actually store it? I found this beautiful jewelry stand in Tiger for only 30DKK, a few months back! WIN! Usually one of these are at least 200DKK! I am so happy about it. As you can also probably tell, I keep my longer necklaces on the wall. I also have a stand for my bracelets, which I made of an old Christmas tree at least 6 years ago. 

Som jeg har fortalt jer før, så elsker jeg smykker – men hvordan opbevarer jeg dem egentlig? Jeg fandt denne fine smykkeholder i Tiger for kun 30DKK, for et par måneder siden! Sikke et KUP! Normalt koster disse slags stativer over 200 kroner! Jeg er rigtig glad for den! Som I måske også kan se på billedet, så opbevarer jeg mine lange halskæder på søm i væggen bag ved stativet. Jeg har også en holder til mine armbånd, som jeg lavede af et gammelt juletræ for omkring 6 år siden.

Share: