Many of you don’t know that I actually am collecting Hilary Duff movies. She has been one of my favorite actresses since I was very young. One movie that I didn’t own and have been looking for, for ages here in Denmark, is “According to Greta”. I have been asking in several stores where they did not have it, and then finally, I saw it standing there in a store this Wednesday. I bought it immediately. If you haven’t seen it – It’s definitely worth a watch. It gives you a good perspective to life. I can recommend it. Actually, it’s in my DVD player right now. 

Mange af jer ved ikke at jeg rent faktisk samler på Hilary Duff film. Hun har været en af mine yndlings skuespillerinder siden jeg var meget lille. En film som jeg ikke ejede og har kigget efter i lang tid her i Danmark, er den film der hedder “Verden ifølge Greta”. Jeg har spurgt i flere forskellige butikker hvor de ikke havde den, men så endelig så fandt jeg den i en butik i onsdags. Jeg købte den med det samme. Hvis I ikke har set den – så er  den helt sikkert værd at se. Den giver et godt perspektiv til livet. Jeg kan helt sikkert anbefale den. Faktisk, så sidder den i min DVD afspiller lige nu.

Share: