Today is Valentines Day, and since I can’t spend the day with my boyfriend (since he’s home in Belgium), I am spending the day with Emma! As you can see on the picture, we made pink and purple pancakes. I actually think they look really cute! And they tasted good as well!

I dag er det valentinsdag, og siden jeg ikke kan tilbringe dagen med min kæreste (fordi han jo selvfølgelig er hjemme i Belgien), så bruger jeg dagen med Emma! Som I kan se på billedet, så lavede vi lyserøde og lille pandekager. Jeg synes faktisk at de ser ret søde ud! Og de smagte også godt!

We also rolled a pink pancake into a purple one, which had the result that you can see on the picture above. We rolled them in with nutella, coconut and sugar! Best pancake I ever had! 🙂 Anyway, I hope you’re all spending Valentines Day well, and remember showing that the people you love, that you love them!

Vi rullede også en lyserøde pandekage ind i en lilla en, hvilket gav resultatet som I kan se foroven. Vi rullede dem med nutella, kokos og sukker. Bedste pandekager jeg nogensinde har fået! 🙂 Nå men, jeg håber at I alle bruger jeres valentinsdag godt, og husker at vise de mennesker I elsker, at I elsker dem!

Share: