Universal Denmark was so nice to actually let me win two Jessie J t-shirts with a “Do It Like A Dude” print on it. I was so excited when I figured that I actually won some goodies – especially since it is Jessie J, and I love that woman! I wore it as a part of my outfit today, wearing tights, a long black tank top under the shirt, faux leather west on top, and a black scarf, and then of course some accesories. I am sure that I am going to use this t-shirt a lot!

Universal Danmark var så søde at rent faktisk lade mig vinde to “Do It Like A Dude” Jessie J t-shirts. Jeg var så glad da jeg rent faktisk fandt ud af at jeg havde vundet nogle goodies – især nu hvor det er Jessie J, for hende elsker jeg jo helt vildt! Jeg havde den faktisk på i dag, sammen med leggins, en lang sort tanktop under t-shirten, en faux læder vest og et sort tube halstørklæde, og så selvfølgelig nogle accesories. Jeg er sikker på at jeg kommer til at bruge den her t-shirt ret meget!

Share: