Pants are gifted by fitfashion.dk // Bukserne er gave fra fitfashion.dk

I was lucky enough to be picked out for Fitfashion’s campaign “BEREALxFITFASHION”! They were in search for real people testing out some of their clothing, and so I am! I was lucky enough to get to test two pairs of Freddy Wr. Up jeans. The jeans are famous for it’s bum-lifting shape and curve enhancing fabric. I chose to test both a pair of high waisted and regular waisted jeans.

Jeg var så heldig at jeg blev valgt som en del af Fitfashion’s kampagne “BEREALxFITFASHION”! De søgte nogle “ægte mennesker”, som kunne teste deres tøj – og det gør jeg så! Jeg valgte at teste to par af de lækre Freddy Wr. Up bukser. Bukserne er særligt kendte for deres numse-løftende effekt og det lækre stræk materiale. Jeg valgte et par højtaljede bukser og et par med “normal” talje. 

The above pants are the high waisted pair called Wr. Up High Waist Denim Blue (J0Y). These pants are with yellow seams, which I find to be a really nice touch along with the blue denim pants. The fabric is so nice and stretchy, which makes them extremely comfortable to wear. First day I wore them to work, I even told my colleague they felt like wearing a pair of nice pyjama pants! On the above photo you can see comparison photos between a pair of regular waist jeans from Primark and the Wr. Up High Waist. Bum and curve definition is so much better on the Freddy pants! They give my bum a little lift – and who doesn’t want that, right? 

Bukserne ovenfor er de højtaljede bukser, som hedder Wr. Up High Waist Denim Blå (J0Y). De har en fin detalje i form af en gul syning, som giver noget definition. Stoffet på bukserne er super lækkert og meget strækbart, hvilket gør at de er virkelig dejlige at have på. Den første dag jeg havde dem på da jeg tog på arbejde, fik jeg også sagt til min kollega, at de var så dejlige at have på – at det nærmest føltes som at gå rundt i natbukser! På billedet ovenover kan I se et sammenlignings billede med de lækre Freddy bukser, sammenlignet med et par normal taljede bukser fra Primark. Freddy bukserne definerer bagdelen væsentligt bedre og giver den et lille løft – og det klager man jo som regel ikke over, vel? The Freddy pair on the above is the Wr. Up Regular Waist Denim Black (J7N). The difference between the high waisted pants and these regular waisted is that there is a rubber edge on the regular waisted to make them stay up – and there is no rubber edge on the high waisted (They pretty much stay up at all times because they are so high waisted). The high waisted also didn’t have the fake pockets or buttons. 
I do like how the regular waisted have buttons, since I experienced that the zipper sometimes went down a bit on the high waisted. However I do not like the fake pocket look. They tend to enhance my love handles a bit, which I didn’t think they were on the high waisted pair. I also found that, even though this pair had a rubber edge, they still fell down on me and I would have to wear a belt. However, the bum-lift and fabric is just a stretchy and nice as the high waisted pair. 

To come to a conclusion: I adore this brand of pants – but do prefer the high waisted pair.. So much so that I even put more on my wish list for Christmas! They’re comfortable, don’t come down and makes sure I don’t show belly when lifting my arms. I love them! I wear both pairs in size M. 

De ovenstående Freddy bukser er parret der hedder Wr. Up Regular Waist Denim Sort (J7N). Forskellen på de højtaljede og disse normal taljede er blandt andet, at der er en gummikant på disse – men det er der ikke på de højtaljede. Gummikanten bør sikre, at bukserne ikke falder ned og dermed bliver på plads. Derudover har dette par også knapper og lommer, hvilket de højtaljede ikke har. Jeg kan ret godt lide knapperne på dette par, da jeg af og til oplevede at lynlåsen røg ned på det højtaljede par – men jeg kan desværre ikke rigtigt lide idéen med de falske lommer. Det synes jeg fremhæver mine “elskovs håndtag” lidt for meget. Jeg synes også, at selvom der var den smarte gummikant på dette par, så faldt de stadig ned for mig, så jeg ville stadig skulle benytte mig af et bælte, som jeg normalt gør på almindelige jeans. Men numseløftet og strækket i stoffet er ligeså lækkert og behageligt som på de højtaljede! 

For at komme med en konklusion: Jeg er helt vildt med det her mærke af bukser – men jeg foretrækker klart det højtaljede par.. Så meget, at jeg faktisk har kommet et par mere på min ønskeseddel her til jul! De er komfortable, falder ikke ned og sørger for at jeg ikke lige får vist lidt mave, når jeg løfter armene. De er fantastiske! Jeg bruger størrelse M i begge par. 
Share: