Shirt – H&M | Jeans – Gina Tricot | Boots – H&M | Bracelet – Thomas Sabo 

Some outfit pictures from when mom, Dean and I went for a walk today. Obviously, Dean had to be on some of the pictures – He’s like my prettiest and greatest accesory, for sure. Look how cute he is, sticking his tongue out and looking all happy. I love him so much! I can’t believe he’s 3 years old already, my little boy. 
Anyway, I recently bought the pretty black shirt in H&M and wanted to show you. The darker stripes are actually “crochet”, so they are see-through. I find that to be such a cool detail! I’m wearing a black tanktop under it though, but if I were to wear a white one I think it would look even more cool. 

Lige et par outfit billeder fra da mor, Dean og jeg gik en tur i dag. Selvfølgelig skulle Dean være med på nogle af billederne – Han er jo nok det mest søde og fantastiske accesory jeg har! Se lige hvor sød han er, som han stikker tungen ud og ser glad ud. Nøj, hvor jeg elsker ham! Min lille prins er allerede 3 år gammel – Det er slet ikke til at forstå!
Nå, men jeg købte skjorten for nylig i H&M og ville egentlig gerne vise jer den. De mørkere striber på skjorten er egentlig “crochet”, så de er gennemsigtige. Jeg synes det var en ret fed detalje! Jeg har dog en sort tanktop på indenunder, men jeg tror det kunne være ret pænt med en hvid en under også. 

Share: