Jumpsuit – Only | Jacket – H&M | Necklace – H&M | Heels – Jeffrey Campbell Lita Cap | Lipstick – Lime Crime Red Velvet
When taking my outfit pictures today, my cousin and I went on some trip through the city I grew up in and took some pictures. Pictured above is a lake near my house I played in a lot when I was a kid, a beautiful garden with a few grafitti walls for the kids to paint on placed in it near the harbour in the city and the gorgeous boat harbour. All of these places have so many memories for me, and I know these places almost like I know the size of my own pocket. 🙂

Da min kusine skulle tage mine outfit billeder i dag, tog vi på noget af en tur rundt omkring i byen hvor jeg er vokset op i for at tage billederne. På billederne ovenover er jeg tæt ved en sø som jeg har leget meget ved da jeg var mindre, en smuk have med et par grafitti vægge placeret midt i haven, som de unge kan få lov til at male på og til sidst den smukke bådehavn. De her steder har så mange minder for mig, og jeg kender næsten stederne ligeså godt som jeg kender mine egne bukselommer. 🙂

Share: