Dress – Vero Moda | Boots – Blink

This is my outfit for today. It’s been so long since last time I did an outfit, so thought it was about time! I actually wrote about both the boots and the dress before (HERE and HERE). I have been using both a lot, and I actually just recently ordered this lovely Vero Moda dress in purple too. Now I just need spring to show up! It’s march – Come on! We don’t want more snow! 

Dette var mit oufit i dag. Det er ekstremt lang tid siden jeg har lavet et oufit-indlæg til jer, så jeg tænkte at det var på tide. Jeg har faktisk skrevet om både kjolen og støvlerne før (HER og HER). Jeg har brugt begge dele rigtig meget, og for nylig købte jeg rent faktisk også denne skønne Vero Moda kjole i lilla. Nu mangler jeg bare lige forår til at komme frit frem! Det er marts – Kom nu! Jeg vil ikke have mere sne!

Share: