Right now, as you read this, I am probably in the queue for Lady Gaga’s Born This Way Ball in Copenhagen. So excited, and I really can’t wait to see this spectacular show! I went to the Monster Ball back in 2010, and it was amazing, so I’m really excited to see how she’s gonna do this show. So I’m not sure I will be blogging tomorrow, but when I’ll be home, I’ll give you lots of pictures! PAWS UP!

Lige nu, som I læser dette, så er jeg sikkert i kø til Lady Gaga’s Born This Way Ball i Parken i Københaven. Jeg glæder mig så meget, og jeg kan slet ikke vente med at se det fantastiske show! Jeg var til Monster Ball tilbage i 2010, og det var fantastisk, så jeg glæder mig virkelig emget til at se hvordan dette show er bygget op. Derfor tror jeg heller ikke at jeg kommer til at blogge imorgen, men når jeg kommer hjem, så lover jeg at vise jer en masse billeder! PAWS UP!

Share: