I got the chance to test these lovely products from Orofluido from Cocopanda.com (unfortunately they do not ship outside of Denmark though) and to be honest, I am VERY pleased with the products. They smell amazing, my hair gets softer than ever when I used them, and it basically does everything it’s supposed to do. I can most definitely recommend it for people who are annoyed with their hair and wants it to feel healthier than ever! I can definitely see a change in my hair after using all of these products! (Shampoo, Conditioner, elixir). Go check them out! (Long review is only in Danish, since the site they are ordered from is for Denmark only). 

Jeg har fået chancen for at prøve disse skønne produkter fra Orofluido som kan bestilles via Cocopanda. Først og fremmest vil jeg sige, at deres service er sindssygt fantastisk hos Cocopanda. Jeg bestilte dem hjem onsdag i sidste uge før kl. 13, og dagen efter ankom pakken allerede. Super fantastisk! Og udover det, så vil jeg lige tilføje at de pt har gratis fragt også, så benyt jer endelig af det!
Nå, men tilbage til produkterne.. Disse 3 produkter er shampoo (200 ml), conditioner/balsam (200 ml), og beauty elixir (50 ml). Disse produkter har tre forskellige slags olie i sig, som er gode for håret: Arganolie, cyperosolie og linolie. Dette er med til at gøre at håret bliver styrket, glansfuldt, giver volumen, gør håret mere medgørligt og hårstråene bliver lukket og blødgjort. Jeg har rent faktisk kunne mærke alle disse ting på mit hår, efter jeg har brugt det. Aldrig har mit hår været så glansfuldt og blødt før! Det er sådan at man får helt lyst til bare at sidde og ae håret, bare fordi det føles så dejligt efter sådan en “behandling” med de her produkter.
Jeg er dog især rigtig glad for elixiren. Jeg har forsøgt mig frem med forskellige olier før, og den her virker bare fantastisk. Man tilføjer et par dråber til håndeklædetørt hår, og så er det så let at redde ud bagefter og ens hår føles så fantastisk let når det tørrer.
Som det sidste, så vil jeg også lige tilføje, at de dufter så fantastisk at man slet ikke kan lade være med at dufte til dem. Det beskrives på pakkerne som en duft kombineret af amber og vanille. Duften af vanille er meget tydelig, og hvem bryder sig egentlig ikke om duften af vanille? Så skønt! 
Så hvis du har problemer med hår som er tjavset, kedeligt og træls, så vil jeg helt sikkert sige at du skal prøve med de her produkter fra Orofluido

Share: