These chips/crisps are some of the healthiest choice of chips/crisps you can get, and they’re really easy to make! If you just have a craving for a little batch of chips/crisps, this is definitely better than buying some, since these contain less calories! All you really need to make these is a microwave oven! Find the entire recipe in English right HERE

De her chips er nogle af de sundeste når det kommer til chips, og så er de ret lette at lave! Især hvis man bare lige har lyst til nogle få chips, så kan det helt sikkert betale sig at lave disse, istedet for de købte – især fordi de her har meget færre kalorier! Alt du egentlig skal bruge er en mikrooven! 

Ingredienser: 
– Kartofler
– Oliven olie
– Salt (Eller andet krydderi) 

Fremgangsmåde:
Start med at gøre kartoflerne rene, og skær dem hernæst ud i skiver. Jeg bruger gerne et mandolinjern, fordi det går hurtigere og fordi at skiverne på den måde kan blive tyndere og mere ens – men de fungerer også fint hvis man selv skærer dem i skiver!

Derefter så skal skiverne vendes i olie og salt (eller andre krydderier som du synes du gerne vil have på). Find dernæst en tallerken og put et stykke bagepapir på, og læg så kartoflerne på bagepapiret i ET LAG. Det er vigtigt at det kun er et enkelt lag! Hernæst giver du kartoffelskiverne 2-3 minutter på hver side i mikroovnen (Sørg dog for at holde GODT øje med dem! Det er meget forskelligt med hensyn til mikroovne! Mine skulle f.eks. have ca. 3 minutter på hver side!). Bagefter lader du dem bare køle af og så er de lige til at spise! Husk at holde dem i en lufttæt beholder hvis du vil gemme dem til senere! Mums! 

Share: