As mentioned before, when I went to Linda‘s place we had a little Halloween Party/get together at her place and then we went into a bar thingy later in the evening. It was really fun! I love how we ended up decorating the table, the apartment and the cute little cupcakes I made! Also, the bloody red punch with HANDS in them! And it tasted so good! Great success!

Som jeg har sagt før, så havde vi en lille Halloween fest hos Linda og bagefter tog vi hen til en bar/værtshus senere på aftenen. Det var rigtig sjovt! Jeg elsker den måde vi endte med at få pyntet bordet og lejligheden på, og også de små søde spøgelses cupcakes som jeg lavede! Udover det, så synes jeg også at den blodrøde punch med HÆNDER i der var helt fantastisk! Og det smagte godt! Success! 

As you all know, I dressed up as a creepy doll for Halloween, and I guess it ended up doing its purpose. All night, people would be telling me “you look so mad!”, even when I was smiling, because of the pouty lips I painted on. I’d also added a big grey bow on the back of my head between the two pony-tails and I wore THESE shoes along with the rest of it. There’s nothing better than dressing up for Halloween! Always loved getting into costumes! I hope you all had a great (and scary!) Halloween!

Som I alle ved, så klædte jeg mig ud som en uhyggelig dukke til Halloween, og jeg gætter på at det endte med at gøre hvad det skulle, for hele aftenen fik jeg at vide at “lad være med at se så sur ud!”, også selvom jeg smilte, på grund af de små læber jeg havde malet på. Jeg havde også en stor grå sløjfe bag på hovedet, imellem mine rottehaler og jeg havde DE HER sko på sammen med resten af kostumet. Der er intet bedre end at klæde sig ud til Halloween! Jeg har altid elsket at have kostumer på! Jeg håber at I alle har haft en god (og uhyggelig!) Halloween!

Share: