I’ve been playing around with some make-up today – It’s been some time since I last did that, but tonight I thought it was about time again. This time I created a green glitter lip along with some sort of a wild cat eye. How do you like it? Personally I’m crazy about this glitter lip! I applied MAC’s Nightmoth lipliner first, then a bit of MAC’s Hang-Up lipstick and then LimeCrime’s Dragon Scales loose eyeshadow on top and last, loose green glitter from HOT on top of everything! Voíla! 

Jeg har leget lidt med noget make-up i dag – Det er noget tid siden jeg sidst har gjort det, men her til aften tænkte jeg at det var på tide igen. Denne gang lavede jeg grønne glimmer læber sammen med en eller anden form for vildere katte øjne. Kan I lide det? Personligt så er jeg helt vild med glimmer læberne! Jeg tilføjede først MAC’s Nightmoth lipliner, så noget af MAC’s Hang-Up læbestift og dernæst LimeCrime’s Dragon Scales løs øjenskygge ovenpå, og til sidst løs glimmer fra HOT ovenpå det hele! Voíla! 

Share: