Today is May 4th, and in Denmark we have a holiday today, which means no school! I picked up my friend Canni from the station last night, and we watched The Big Bang Theory most of the night and we are watching again right now – I think I got her hooked! Until tomorrow, we are living in my cousins apartment, taking care of her cat, Yessie (Who I know very well, since she used to be one of my cats). I made breakfast too a few hours back, which was deliciiiious! Hope you all have a great day! May the 4th be with you! 😉

I dag er det jo d. 4. maj og det betyder jo store bededag, hvilket også betyder at der ingen skole er! Jeg hentede min veninde, Canni, på stationen igår, og vi så egentlig The Big Bang Theory det meste af natten og vi ser det igen lige nu – Jeg tror vist jeg har fået hende hooked! Indtil imorgen, bor vi i min kusines lejlighed, hvor vi passer hendes kat, Yessie (Som jeg egentlig kender rigtig godt, siden det egentlig har været min kat engang). Jeg lavede også morgenmad for et par timer siden, hvilket var lækkeeeert! Jeg håber at I alle har en god dag! May the 4th be with you! 😉

Share: