As most people know, I’m a SUCKER for shoes, and a kind of shoe I really like at the moment, is this kind of ballerina shoe, with platform. Actually, I wore a pair of shoes kind of like these from Vagabond, in black, for my prom. They are really comfortable and easy to walk in, and besides that, they make you a few inches taller, without the shoe being too “annoying” to walk in. I’m not really the type who walks in high heels on everyday’s, and I think it’s so hard to drive a car when wearing heels – but not in these! It’s actually surprisingly easy to drive in these. Unfortunately my pair became a bit too big after I’ve walked a lot in them.
I really like the blue pair from Vagabond though. Such a fresh and pretty color! Perfect for summer!

Som de fleste ved er jeg en SUCKER for sko, og en af de slags sko jeg synes som er ret pæne for tiden, er disse som er en slags ballerina med platform. Faktisk, så havde jeg til min galla selv et par helt sorte på som minder om disse fra Vagabond. De er utroligt nemme og behagelige at gå i, og udover det, så gør de jo også en et par centimeter højere ud, uden at skoene bliver for ”besværlige” at gå i. Jeg er ikke selv typen der rigtigt går i sko med hæle til hverdag, og jeg synes også bare at det bliver sværere at køre i bil når man har hæle på – Dét kan jeg dog sagtens gøre med et par som disse. Desværre er mine dog gået hen og er blevet lidt for store, efter at jeg har gået dem til.
En af de par jeg er blevet helt vild med, er dette blå par fra Vagabond. Så fine og friske i farven! Perfekte til sommer!

Share: