Cleaning through pictures on my computer, and this was what I ended up doing instead.. A little collage of how much I changed throughout the past 6 years. Insane how time flies. I remember taking that picture from 2006, as if it was yesterday, being so proud of that pin on my shirt, sending it in to my favorite (back then) boyband’s fanclub. Wow. I remember how I started listening to Tokio Hotel later in 2006, and how that completely changed my way of expressing myself and my feelings. I remember going to the hairdresser, getting my hair dyed black. I remember every little thing as if it was just yesterday.. Time really does fly. 

Jeg var lige igang med at rydde lidt op i min computer, og det var så det her jeg endte med at gøre istedet.. En lille collage over hvor meget jeg rent faktisk har ændret mig igennem de sidste 6 år. Utroligt som tiden dog flyver. Jeg kan huske at jeg tog det billede tilbage i 2006, som om det var igår. Jeg var så stolt af den pin på min trøje, og jeg sendte billedet ind til mit yndlings (dengang) boyband’s fanclub. Wow. Jeg kan huske at jeg begyndte at lytte til Tokio Hotel senere i 2006, og hvordan det fik mig til at ændre hele min måde at udtrykke mig selv på. Jeg kan huske at jeg tog til frisøren, for at få farvet mit hår sort. Jeg kan huske det hele, som var det igår… Tiden flyver virkeligt forbi.

Share: