To be honest, I was never really the girl who always had to look at bags. I know that there are a lot of girls who can just never get enough of bags, but I am just not that type of girl. I’m actually really picky in this field! But when I then finally find a bag I like, I most likely buy it (At least if I have the money). As mentioned before, I love everything with silver studs and chains on it, and these two is a great offer for a bag I would love to own. The first on the picture is from Great by Sandie and can be bought HERE and the second on the picture is from Mexx and can be bought HERE

For at være ærlig, så har jeg aldrig rigtig været den der pige som bare altid skulle kigge på tasker. Jeg ved at der er rigtig mange piger som bare slet ikke kan få nok af dem, men jeg er bare ikke den type af slagsen. Jeg er faktisk rigtig kræsen indenfor dette felt! Men når jeg så endelig finder en taske som jeg kan lide, så køber jeg dem også helst (I hvert fald hvis jeg har pengene). Som sagt før, så elsker jeg næsten alt hvad der har sølv nitter og kæder på, og disse to er et godt bud på nogle gode tasker som jeg rigtig gerne vil eje. Den første på billedet som er fra Great by Sandie kan købes HER og den anden på billedet som er fra Mexx kan købes lige HER.

Share: