Since I didn’t buy any flat shoes in New York, it was probably good that I had ordered these lovely pair of Vans before I went. My mother picked them up at the post office for me, while I was in New York, so I had something to look forward to open when I got home! I am looking forward to start wearing them. It is a bit hard for me to wear a pair of completely new shoes right now, seeing as my feet are covered in blisters and are swollen after I have been walking so much around in beautiful and fantastic New York. These pair of Vans can be bought HERE.

Eftersom jeg ikke købte nogle flade sko i New York, så var det måske meget godt at jeg havde bestilt disse dejlige par Vans hjem inden jeg tog af sted. Min mor hentede dem for mig på posthuset, imens jeg var i New York, så jeg havde også noget at glæde mig til at åbne når jeg kom hjem! Jeg glæder mig til at jeg kan begynde at gå i dem. Det er lidt svært for mig at skulle gå endnu et par helt nye sko til lige nu, eftersom jeg har fødder der nærmest er helt dækket til med vabler og er hævede efter at jeg har gået så meget rundt i smukke og fuldkommen fantastiske NYC. Disse par Vans kan købes HER

Share: