Century 21 is a big department store in New York, where you can get pretty much any designer brand for a very low price. I managed to find a pair of gorgeous Sam Edelman heels I’ve been in love with for quite some time, and only pay less than over half the price as they cost in Denmark. 

Century 21 er en stor butik i New York, hvor man kan få de fleste designer mærker for en meget lav pris. Jeg fandt et par smukke Sam Edelman stiletter som jeg har været helt forelsket i, i et stykke tid, og jeg betalte under halvdelen af hvad de koster i Danmark. 


Besides that, I also bought a pair of Michael Kors sunglasses (Which you’ve already seen me wear in a few outfit posts before). I also got those really cheap! Great store, with great stuff! 

Udover det, så købte jeg også et par Michael Kors solbriller (Som I allerede har set mig bruge et par gange i outfit posts før). Dem fik jeg også rigtig billigt! God butik, med gode ting og sager! 


Century 21 kan be found on 22 Cortlandt Street, right across the World Trade Center/Ground Zero. 

Century 21 kan findes på 22 Cortlandt Street, lige overfor World Trade Center/Ground Zero. 

Share: