I really hope that posting this on my blog, is going to help us. I put my boyfriend and I into a competition to win a trip to Rome on Valentines Day (Also our 6 month day!), and seeing as we barely ever see eachother, this would be amazing – BUT, we need votes to win, and that is where you can help! Just go to THIS page, scroll down and click on page 3. Then scroll down and click “Stem” at the picture you see above! It would mean the world to us! THANK YOU!

Jeg håber virkeligt at når jeg poster dette på min blog, så kommer det til at hjælpe. Jeg har puttet min kæreste og jeg ind i en konkurrence om en tur til Rom på Valentinsdag (Som også er vores 6 måneders dag!), og når vi nu sjældent ser hinanden, så ville dette være fantastisk – MEN, vi har brug for stemmer for at vinde, og det er her at I kan hjælpe os! Bare gå til DENNE side, scroll ned og klik på side 3. Når I så ser billedet foroven, så klikker i “stem”. Det er alt I behøver at gøre. MANGE TAK!

(Picture borrowed from MiaMalene)

Share: