Yesterday was senior prom at my school, which of course meant that I went to prom! 🙂 I have been doing nothing but relaxing a bit today. I was supposed to go clubbing with the others after prom yesterday, but I hade a terrible migrane all night, unfortunately, so I went home pretty early last night. Anyway, just going to show you the “outfit”! The dress is from Miss Selfridge, if anybody wanted to know.

Igår var der galla for 3.g’er på mit gymnasium, og det betød selvfølgelig at jeg skulle til galla! Jeg har ikke rigtig lavet noget andet end at slappe lidt af i dag. Det var meningen at jeg skulle i byen med de andre efter galla igår, men jeg havde fået skaffet mig en slem migræne hele aftenen, så jeg tog hjem forholdsvis tidligt. Nå, men jeg vil lige vise jer galla “outfit”! Kjolen er fra Miss Selfridge, hvis der er nogen der vil vide det!

Share: