One of my biggest dreams just came 100% true today – I am going to New York in the beginning July! I can’t believe this is actually going to happen. I’m not sure I even understood that Mia Malene and I booked the trip today! We’re leaving on July 4th (Independence Day!) – That’s in less than 3 months! Can’t wait to take a stroll in Central Park, go to Times Square, see the Statue of Liberty, etc! If you have ever been to New York and want to share some places you like, please do so in the comments!

En af mine største drømme er kommet 100% til live i dag – Jeg skal til New York i starten af juli! Jeg kan slet ikke tro at det rent faktisk skal ske. Jeg er ikke engang sikker på at jeg har forstået endnu at Mia Malene og jeg har booket turen i dag! Vi rejser d. 4. juli (Independence Day!) – Der er om under 3 måneder! Jeg kan ikke vente med at tage en gåtur i Central Park, tage til Times Square, see “Statue of Liberty”, osv! Hvis nogle af jer nogensinde har været i New York og kender til nogle steder som I bare synes at vi SKAL se, så må I gerne være venlige at skrive en kommentar!

Share: