So, today is the last day in Berlin, and first time I am blogging from here! We have free wifi in the lobby of the hotel, but it didn’t want me to upload any pictures at all. Right now, we bought internet for our room and I have 15 minutes left – so I thought I just wanted to blog. We went to Berlin Hohenschönhausen today, and then Annesofie and I went to Madame Tussauds, which was fun! Then shopping. I was going to upload a picture and put it in this post, but as I said – this internet won’t let me. I promise you, I will give you lots of pictures when I get home!

Så, i dag er det den sidste dag i Berlin, og den første gang jeg blogger hernede fra! Vi har gratis wifi i lobbyen på hotellet, men det vil ikke lade mig uploade nogen som helst form for billeder. Lige nu har vi købt internet til vores værelse og jeg har 15 minutter tilbage – så jeg tænkte at jeg lige ville blogge. Vi var i Berlin Hohenschönhausen today, og bagefter tog Annesofie og jeg til Madame Tussauds, hvilket var sjovt! Bagefter shoppede vi. Jeg ville have uploadet er billede og have puttet det i det her post – men som jeg sagde, så vil internettet ikke lade mig gøre det. Men jeg lover jer, at når jeg kommer hjem, så får I masser af billeder!

Share: