You might remember that I wrote about Lime Crime‘s new lipgloss line, Carousel Gloss earlier this year. If not, you can read about it HERE.

Well, I finally got it in the mail! I am so happy about it! All of these glosses are so amazing! Besides the glosses, I also got (yes, got! It’s a Christmas present from my parents!) a lipstick. I will probably do a video review on all of them later this week, when it’s not dark outside and I have time. I am in the middle of SRP (exam assignment) these days, and do need to finish it. Anyway, look at the beautiful packaging of Lime Crime! AH, this is why I love this brand so much!

I kan måske huske at jeg skrev om Lime Crime‘s nye lipglosser, Carousel Gloss, tidligere i år. Hvis ikke, kan I læse om det HER.

Nå, men jeg har endelig fået dem med posten! Jeg er så glad for dem! Alle af de her glosser er bare fantastiske! Udover glosserne, så fik (Ja, fik! det er adventsgaver fra mine forældre!) jeg også en læbestift. Jeg laver sikkert en video review senere på ugen, når det ikke er mørkt udenfor og jeg har tiden. Jeg er lige pt i midten af SRP, og det er jeg nødt til at lave færdig først. Nå, men se lige den smukke indpakning Lime Crime bruger! AH, det her er grunden til at jeg elsker dette mærke så meget!

Share: