Back in September I wrote a post about the Jeffrey Campbell Lita Spikes, and how much I needed them in my life. I also wrote that I had put myself on basically every waiting list I could get on, and FINALLY last week envishoes.com contacted me on my e-mail, to tell me that I could finally get them! I saved up money for them since September (Customs in Denmark are stupid for wanting all my money! Haha!), so I had no doubt that I was definitely saying yes to getting them.

They came in the cutest box (watch pictures below). There were even pictures of cats INSIDE the box! CUTE! I had read several reviews on the shoes, saying that the spikes had fell off during the shipping etc., but when I got mine, the spikes were still on, and the shoes were perfectly fine. I put them on, and I just knew that these beautiful babies were worth the money I had saved up for them. I don’t think I have been this excited about a pair of shoes before!

Tilbage i september skrev jeg et post om Jeffrey Campbell Lita Spike, og hvor meget jeg egentlig synes jeg havde brug for dem i mit liv. Jeg skrev også at jeg havde puttet mig selv på næsten alle de ventelister jeg kunne komme på, og ENDELIG skrev envishoes.com en mail til mig i sidste uge, om at jeg endelig kunne få skoene! Jeg havde sparet op siden september (Toldbehandlingen i Danmark er så dumme fordi de vil have alle mine penge! Haha!), så der var ingen tvivl om at jeg skulle sige ja til at jeg ville købe dem.

De kom i den sødeste kasse (se billedet nedenunder). Der var endda katte INDEN I kassen. CUTE! Jeg havde læst flere reviews af skoene, hvor der stod at piggene var faldet af imens de var blevet sendt, men da jeg fik mine, sad de stadig fast, og skoene havde det helt fint. Jeg tog dem på, og vidste bare at disse smukke babyer var alle de penge jeg havde sparet op værd. Jeg tror aldrig jeg har været så meget oppe at køre over et par sko før!

Share: