Long time no see, blog! The past week I had vacation, and one of the days was spent at Grøn Koncert in Esbjerg, with my DSLR around my neck and an orange wristband saying “media” on it! I got to get a feel of the life as a journalist, and the feeling of getting to go in front of the stage to take pictures and just seeing all the screaming audience the way the musician does it, made me realize that this job, really is my dream job. Thank you Frikvarter, for giving me this amazing oportunity and giving me the experiences. Just a mix of some of the pics I took on Thursday. Pictured is Lukas Graham, Mads Langer, Medina, a cool part of KATO’s show and of course the audience. 

Lang tid siden, blog! Jeg har haft ferie den sidste uges tid, og en af dagene var jeg lige en tur til Grøn Koncert i Esbjerg, med mit spejlreflekskamera hængende om nakken og et orange armbånd der stod “presse” på! Jeg fik lov til at føle lidt på det at være journalist, og følelsen af at få lov til at stå foran scenen med mit spejlrefleks, tage billeder som presse og se alle de skrigende publikum lige nøjagtigt som kunstneren ser dem, gjorde mig bare endnu mere sikker på at det er dét her job jeg vil. Det er journalist jeg vil være, uden tvivl. Tak til Frikvarter, for at give mig den her fantastiske mulighed og for at give mig alle de skønne erfaringer med journalistlivet. Her er lige et mix af billeder som jeg tog i torsdags. På billederne ses Lukas Graham, Mads Langer, Medina, et stemningsbillede fra KATO’s sceneshow og selvfølgelig publikum! 

Share: