This is the Gaga “Fame” cake my cousin and I made for when I was going to visit Linda this past weekend! Gaga made a perfume which is black fluid, and it smells like Atropa Belladonna, Tiger Orchid, incense, apricot, saffron & honey. I made the cake in a black/gold theme, just like the gorgeous perfume bottle, and I ended up making the bottle cap on the top of the cake, in fondant. Inside the cake is black vanilla cake and apricot mousse (as mentioned, the perfume has notes of apricot, so this fits it all!) – and besides that, it also has white chocolate buttercream to keep on the fondant. Loved the taste of this cake! One of the better ones I made so far!

Dette er Gaga “Fame” kagen som min kusine og jeg lavede fordi jeg skulle hjem til Linda her i forrige weekend! Gaga har lavet en parfume som er sort væske, og den dufter af Atropa Belladonna, Tiger Orkidée, røgelse, aprikos, saffron & honning. Jeg har lavet kagen i sort/guld tema, ligesom den smukke parfume flaske, og jeg endte med også at lave låget til flasken på toppen af kagen i fondant.  Inden i kagen er det sort vanille kage og aprikos mousse (som jeg sagde før, så dufter parfumen også af aprikos, så det hele har ligesom en helhed!) – og udover det, så er kagen goså smurt op med hvid chokolade fondant. Jeg elskede virkelig smagen af denne kage! Det er helt sikkert en af de bedre jeg har lavet!

Share: