I didn’t realize until now that Avril Lavigne also designs shoes with the brand she calls Abbey Dawn. Most of her designs kind of remind me of something that Iron Fist could have probably been making, and since I really adore Iron Fist, I think Avril did a great job on most of her shoes from Abbey Dawn! This pair above is one of those I fell in love with. It’s called Split Ends Platform Bootie and has this little mohawk on the back of the shoe and then studs and different kinds of fabrics too. I absolutely adore it! The only thing I do not like is that the bottom of it is pink. I would’ve loved it if it was a more natural color, like black or grey. Pink just doesn’t suit me. How do you like these shoes?

Jeg har egentlig ikke vidst før nu at Avril Lavigne også designer sko under mærket Abbey Dawn. De fleste af hendes designs minder mig om noget i stil hen ad Iron Fist, og siden jeg virkelig bare elsker Iron Fist, så synes jeg egentlig at Avril har gjort et godt job med de fleste par af de sko fra Abbey Dawn! Parret ovenover er et af de par som jeg har forelsket mig i. Modellen hedder Split Ends Platform Bootie og har en lille hanekam op ad hælen sammen med nitter og flere slags materiale. Jeg elsker den! Det eneste jeg bare desværre ikke bryder mig om, er den lyserøde bund. Jeg ville have elsket hvis det havde været en anden og mere naturlig farve, som sort eller grå. Pink passer bare ikke til mig. Hvad synes I om skoene?

Share: