Pretty insane that there’s less than 3 weeks until Mia Malene and I will be in New York! I can feel the stress I get before traveling sneaking upon me – but yet I am so excited! I am sure that when we’re there, I will be crying just a tiny bit, because a big dream of mine is coming true. Visiting this city has been a dream of mine for years, and it is FINALLY happening. 3 more weeks. Insane. 

Det er ret sindssygt at der er mindre end 3 uger indtil Mia Malene og jeg er i New York! Jeg kan mærke at det stress jeg normalt får inden jeg skal rejse er ved at komme – men alligevel glæder jeg mig voldsomt! Jeg er sikker på at når vi rent faktisk er landet i New York, at jeg kommer til at græde bare en lille smule, fordi en af mine store drømme bliver til virkelighed. At besøge denne her by har været en drøm i flere år, og ENDELIG går den i opfyldelse. 3 uger mere. Sindssygt.

Share: