One of my dearest friends, Canni, went to a Supernatural convention in Paris this weekend. Unfortunately, I couldn’t go because I had an exam yesterday. She’d told me before leaving she would do her best, getting Sebastian Roché (who I ADORE) make a videomessage for me, but she wasn’t sure – buuut on a bad Sunday evening, I received this video of Sebastian Roché (Who plays Balthazar in Supernatural and is also starring in another one of my favorite tv-shows, Criminal Minds) sending me lots of love and kisses. I’m pretty sure it saved my exam the day after! Thank you so much, Canni! <3


En af mine nære veninder, Canni, var til Supernatural convention i Paris denne weekend. Desværre kunne jeg ikke komme med, fordi jeg havde en eksamen igår. Hun sagde til mig at hun ville gøre sit bedste for at få Sebastian Roché (som jeg ELSKER) til at lave en videobesked til mig, men hun var ikke sikker – meeeen, på en dårlig søndag aften med en masse eksamens nerver, fik jeg denne her video af Sebastian Roché (Som spiller Balthazar i Supernatural og også er med i en af mine andre favoritserier, Criminal Minds) som sender mig “lots of love and kisses”. Jeg er ret sikker på at det reddede min eksamen dagen efter! Kan ikke takke dig nok, Canni <3


Share: