As I mentioned before, I am going to New York, and it’s kind of insane to say that tomorrow morning at 7, I am leaving towards the city! Later today I am taking a train to Copenhagen, and then staying at Mia Malene’s place until we have to check in at the airport. I am so excited to go, really! Butterflies are starting to show up in my stomach! Also, my blog will probably have a lot of New York in it for the next couple of weeks, seeing as we have free wifi at the hotel we are staying at. Yay!!

Som jeg har sagt før, så skal jeg til New York, og det er ret sindssygt at kunne sige at imorgen klokken 7, er jeg på vej til byen! Senere i dag tager jeg toget til København og videre ud til Mia Malene, hvor jeg skal være vi skal tjekke ind i lufthavnen. Jeg glæder mig virkelig meget!! Jeg ér begyndt at få sommerfugle i maven! Udover det, så bliver min blog nok meget præget af New York de næste par uger, eftersom vi har gratis wifi på det hotel som vi skal bo på. Yay!!

Share: