Do you remember that I wrote a blog post back in September about sneaker wedges and how much I really didn’t like these kind of shoes? Yeah, now I kind of found this pair pictures above which I just cannot figure out if I like or not. They are from the brand Blink and they cost 625DKK. I just really can’t figure out if I really love them, or if they’re horrible. I really love the little skeletons and the small studs and the fact that they’re made of two kinds of fabric. How do you like them? Do you think I should get these shoes? I’m really lost!

Kan I huske at jeg tilbage i september lavede et blog post om høje sneakers, og hvor meget jeg egentlig ikke brød mig om denne slags sko? Ja, nu har jeg altså fundet dette par på billedet ovenover som jeg er sådan lidt på tværs med. De er fra mærket Blink, og koster 624DKK. Jeg kan simpelthen bare ikke finde ud af om jeg er helt vilde med dem, eller om jeg synes de er forfærdelige. Jeg elsker virkelig de små skelethoveder på dem og de små nitter og at de er lavet af to forskellige slags stof. Hvad synes I om dem? Er det et par sko som jeg skal investere i? Jeg er virkelig lost! 

Share: