After seeing Mia Malene‘s post about homemade red velvet hot chocolate and knowing that I never liked milk, I decided to try actually making this – and it turned out to be one amazing and very easy thing to do. I made a portion for 4 cups of hot chocolate. All I needed was 10 dl of milk warmed up in a pot and then stir in 3 dl of dark chocolate – and there’s your homemade and very delicious hot chocolate. I added some marshmallows on top, as always when I drink hot chocolate. YUMMY!

Efter at have set Mia Malene‘s indlæg om hjemmelavet red velvet varm chokolade og med tanken i hovedet at jeg ikke kan lide mælk, så bestemte jeg mig alligevel for at prøve dette – og det viste sig at være fuldstændig fantastisk og meget let at lave. Jeg lavede en portion til 4 kopper varm chokolade. Alt hvad man behøver for dette, er 10 dl mælk som er varmet op ved middel temperatur i en gryde og så putter man bare 3 dl mørk chokolade i og rører rundt indtil det er smeltet – og så er det hjemmelavet og meget lækker varm chokolade. Jeg tilføjede nogle skumfiduser til det, som jeg altid gør når jeg drikker varm kakao. MUMS!

Share: