I know that there are many people who already started school, but I still think that a post about school bags is appropriate. Besides, some people doesn’t start school before September – so it’s this post is not entirely wrong. If I was starting a school now, I would choose a bag from the brand Kothai. They make the coolest bags, with the coolest prints on! Check out those on the picture above (CLICK, CLICK, CLICK, CLICK). It was actually really hard to just choose 4 different bags – I felt like putting all of the bags on one picture, so I’m actually kind of happy I’m not the one who is going to choose a bag for school start. It would be impossible! Which one of Kothai’s bags do you think is the coolest one?

Jeg ved godt at der er mange der allerede er startet i skole, men derfor synes jeg nu alligevel at et indlæg om skoletasker er på sin plads. Der er desuden også nogle skole der først starter her til september – så helt galt er indlægget jo ikke. Hvis jeg selv skulle starte i skole, så valgte jeg helt klart en taske fra mærket Kothai. De laver de fedeste tasker, med de fedeste print på! Tjek blandt andet dem ud på billedet ovenover (KLIK, KLIK, KLIK, KLIK). Jeg havde faktisk også ret svært ved bare at vælge 4 ud – jeg havde lyst til at bare klistre dem alle på ét billede, så egentlig er jeg glad nok for at det ikke er mig der skal vælge en taske til skolestart. Det ville jo være mig umuligt! Hvilken af Kothais tasker synes I er den fedeste?

Share: