One of the shows I really enjoyed watching the past month, is “The Big Bang Theory”. I did sometimes catch it on one of the Danish channels, but only when I was lucky – and then about a month ago, I started watching it from beginning and I am finally up to date on the show. Even though I AM up to date and have watched every episode before, this is the kind of show I can watch over and over again (Just like Friends!), so I ordered the season 1-4 dvd collection from Amazon. It was only 22£, which is CHEAP for 4 seasons! Also, I am down with the flu at the moment, so Sheldon, Leonard, Penny, Rajesh & Howard will definitely be stuck in my DVD player for the next couple of days!

En af de serier som jeg virkelig har nydt at se den sidste måneds tid, er “The Big Bang Theory”. Jeg fangede den af og til på Kanal 5, men det var kun når jeg lige var heldig – og så for cirka en måned siden, begyndte jeg at se den fra starten af og nu er jeg endelig up to date på serien. Selvom jeg ER up to date og jeg har set hver eneste episode der er indtil videre, så er det her den slags serie som jeg bare kan se igen og igen (Ligesom “Venner”!) så jeg bestilte sæson 1-4 dvd box fra Amazon. Den kostede kun omkring 200DKK, og det synes jeg er ret billigt for 4 sæsoner! For tiden har jeg også influenza, så Sheldon, Leonard, Penny, Rajesh & Howard kommer helt sikkert til at være en fast inventar i min DVD-afspiller de næste par dage!

Share: